Pages

Sunday, 14 August 2011

Ini dia nama sebenar orang yang maki Allah swt.


Korang jangan terkejut. Ini orang melayu beb. Orang neh dipercayai dilahirkan sebagai islam. Dan diberitakan bahawa emak dia bertudung litup [info rakan fb. Betul ke tak betul aku taktahu]. Lihat gambar di bawah neh ;


Baca lah komen2 yang menyakitkan ahti di bawah neh pula ;

Alquran jadi mangsa. Mungkin dia marah orang tarbiah dia. Almaklumlah dia dipercayai murtad [masih belum sahih]. Memanglah kena tarbiah balik. Bukan paksa2 suruh percaya islam. Tapi kalau umat islam dah murtad memang wajib melalui sesi tarbiah. Dah bengang, maka Alquran dia koyakrabakkan dan sebar di twitter. Misi melepaskan kemarahan lah tue. Tah hapa2. Allah swt soal ko balik di akhirat sana nanti weh. Di dunia memang lah ko bangga2 kutuk2 Allah swt, Alquran dan Nabi saw.

Lihat bawah neh pula ;



Ko nak murtad [andaian sahaja] ka apa ka, tak boleh ka jangan menghina agama islam? Itu pasal umat islam marahkan ko neh. Lihat kat bawah lagi ;



Mengaku bangsa melayu pula tue. Dia yang rosak, dia kata kita pula rosak. Ada ramai orang murtad di malaysia. Tapi tak semua mereka menghina islam. Mereka murtad tapi mereka diam2. Yang budak neh, dah lah dipercayai murtad, bising2 pula segala bagai.. lihat bawah lagi ;


Ejek2 orang dengan aksi bodoh dan upload di internet. Konon nya nak perli orang yang beragama lah tue. Maybe gak dia nak menghina orang yang bertudung, etc. Dan makian terhadap Allah swt dah jadi macam kewajipan dia pula. Tak habis2. Macam marahkan sesuatu. Hairan aku.

Kalau yang neh aku tengok memang ada ciri2 hajjah sitt lah dari segi gaya bahasa dan segala bagai. Perangai pun semacam dan kaki mencarut2 no 1. Sejibik macam hajjah sitt. Tapi dia neh orang singapore. Bukan orang malaysia. Hobi dia memang maki Allah swt. Dan dengan citer persatuan orang islam singapore sedang memerhatikan dia.

Nota : Nama dia macam nama orang islam. Sebab itu aku gunakan perkataan murtad. Andai salah sila betulkan. Dan lagi satu gambar2 dia tue original. Bukan di edit. Gambar2 tue dipetik dari fb + twitter dia dan digabungkan dengan komen2 dia yang menghina islam.

Nota : Lagi satu kalau korang nak tahu lebih lanjut pasal budak neh sila klik sini. Dan kepada pemilik facebooker yang mendedahkan dia, andai ko rasa aku tak patut promosikan group neh atas apa2 alasan, sila beritahu aku. Terima kasih. 


14 comments:

aZiE dE hEnnA cReaToR said...

kau budak..da x ade iman da ke..Ya allah..berilah hidayah pada budak ni..pada Mak Bapak budak ni..

arjuna kayangan layangan said...

wajib diperangi makhluk macam ni..
Allahuakhbar!!!!!

fauzi said...

inilah zaman akhir zaman...sprti yg dinyatakn..orang islam akn semakin ramai murtad...jgerlah dri anda ank2 dan kaum keluarga supaya tidak tersesat sepertinya...moga kita semua dijauhkn dari org2 macm ni.

Amoy Lee Qaa said...

oiiii setan laknat.... orang macam ni dah tentu jadi kayu api dalam neraka.... u tunggu.... ajal u dah dekat mampus ....... Nyawa akan disentak seperti mencabut besi yang panas dari bulu yang basah..... satu dunia nanti buru u...... u tunggu.... Laknatullah!!

zulhaidi said...

nak kate kat menatang tuh... xsedap plak...
ti la aku pegi cari ko kat singapore tuh..
xde nyer kau rase epy lepas nie k...
tggu je la...

aHmaD haRieZ FuzeIN said...

ouh dia nia.....macam pendakyah je..

TPG Gangster said...

Astaghfirullah!!!

TPG Gangster said...

Astaghfirullahal-Azim!!!

sii pepet said...

AstaghfirullahalAzim . teruk ny manusian nii .

kamilmukamil said...

Ya Allah, budak ni da kene rasuk hantu ke? Istighfar dek...ingat Tuhan tu..

-major- said...

org bodh n x gune memang cam tu..ak doakan die msok api neraka..

zainureen said...

agak2 korang darah die halal dibunuh x??

stiffler said...

KENA SAMBAR PETIR BARU TAU..SAPER YG MAHA BERKUASA DI DUNIA NI

NMF NIhonGO said...

salam..bro bagi pendapat aku..xpayah heboh2kan benda ni..ini menimbulkan aib orang..biar laa dia ngan tuhan je..bagi kita yang berfikiran waras ni kita sendri nilai mane baik atau buruk,memang tul tuk pengajaran tp bkn ni kes y pertama dah banyak dah..elok u delete je post ni..tkt xpasal2 u plak yg dpt saham akhirat...sekadar pendapat,,peace

Post a Comment

Sila komen dengan jujur :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...